Hvor blir det av pakken min?

Hei!
Jeg har bestilt varer hos dere og fått sendingsbekreftelse, men når jeg går inn på posten sin sporingsinformasjon står det at de ikke har mottatt noen forsendelse ennå, bare melding om dette. Hvor er pakken min og når blir det bevegelse i sporingen?

Kommentarer

 • Hei Simen!

  Postens yteevne kan variere noe i sammenheng med høytid og ved ellers stor pågang. Derfor anbefaler vi våre kunder å ta kontakt om det ikke er bevegelse i sporingen innen 3 virkedager etter at pakken ordinært skulle ankommet utleveringssted. Om det har gått såpass med tid, er det flott at du kontakter Gartnerbutikkens kundeservice slik at vi får tatt saken videre med lageret eller posten og kommer til bunns i problemet.

  Ordinær leveringstid for Sør-Norge er 1 - 2 virkedager. Til Nord-Norge er leveringstiden vanligvis 2 - 4 virkedager. Det pleier å ta mellom 24 - 48 timer etter lageret har pakket og sendt ut ordren før pakkesporing blir aktiv. Dette er fordi posten scanner pakkene etterhvert som de ankommer terminal, på vei til utleveringsstedet. I noen tilfeller rekker ikke posten å scanne pakken før den allerede har ankommet et utleveringssted. I andre sjeldne tilfeller kan det være at det har skjedd en feil slik at pakken din ikke har blitt scannet av posten. Det trenger derimot ikke å bety at pakken ikke er blitt sendt fra vårt lager.

  For mer informasjon om våre fraktalternativer kan du gå inn på vårt kundesenter og lese om frakt og levering.

  Mvh. Sigve, Gartnerbutikken
  Sigve
 • Savner 1 kolli fra en bestilling jeg har gjort, gjelder ordre 62198,
  Jeg har motat 2 av tre og den siste står det bare ingen sending motat bare melding.

  Mvh
  Inger lise olsen
 • Hei Inger Lise.
  Jeg vil svare på din henvendelse i en egen e-post 😀

  Mvh. Kristian, Gartnerbutikken
  Kristian
 • Hei. Savner en pakke med Cannaboost.
  Bestilte 2 varer og fikk den varen jeg bestilte sist og har ikke motatt den andre varen. Står at den er blitt sendt og ble sendt først av disse.
  Har heller ikke fått beskjed fra posten at jeg venter en pakke til fra dere.
  Fint om dette løser seg før jul.

  Mvh Daniel Almond
  Daniel Almond
 • Hei Daniel
  Jeg har sendt en e-post til deg vedr. dette, så vi kan plukke opp tråden der.
  Kristian

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.