Til seneste kommentar

Emerald Godess næring til mine tropiske planter?

Hei, jeg har en kolleksjon med tropiske planter, anthurium, monstera og philodendron. Jeg vil gjerne begynne å bruke Emerald Harvest som næring. Men jeg er fortsatt litt usikker på hvilken av de produktene jeg trenger. Å produsere blomster eller spiselige deler er ikkje intensjon her. Formålet er store og fine bladverk. Håper noen av dere kan hjelpe meg med dette?
Guilherme

Kommentarer

 • Hei Guilherme og takk for henvendelsen!

  Næring til Tropiske Planter
  På næringsfronten så vil jeg tro du er ganske safe i å bruke og følge anvisningene fra Emerald harvests Grow , Micro og Bloom næringer. For de plantene som ikke skal produsere frukter eller blomster så vil jeg tro at Bloom kanskje ikke er like nødvendig. Alternativ på gode vekstboostere fra Emerald Harvest er Emerald Godess og Sturdy Stalk

  Stell av Tropiske Planter
  Når det kommer til godt stell av plantene så er en annen viktig faktor for spesielt bladverk, rett mengde med sollys. Monstera vil gjerne ha 6 timer med sterkt indirekte sollys i 10-30°C. Philodendron trives best med 12 timer medium/sterkt indirekte sollys 19-29°C. Anthurium trives best i 15-20°C og skal helst ikke ha mer enn 3-4 timer med direkte sollys om dagen. Om du ikke ønsker at denne skal blomstre så oppbevar den utenfor direkte sollys men det vil da også naturligvis medføre mindre bladvekst.

  Blogg
  Vi har også skrevet mye om stell av ulike typer planter på vår blogg. Jeg kan anbefale deg følgende blogginnlegg:
  Stell av Monstera deliciosa
  Stell av Philodendron / Treklatrer

  Håper du fikk svar på det du lurte på her 😊

  Med vennlig hilsen Sigve, Gartnerbutikken 🌱
  Sigve

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.